Φωτια Μεσοχωρια / Φωτιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας: Εκκενώνεται ο οικισμός - « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια.

Φωτια Μεσοχωρια / Φωτιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας: Εκκενώνεται ο οικισμός - « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια.. Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση και ξέσπασε στο σημείο που έκαιγε πριν δυο ημέρες και στο.

Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Νεα φωτια στα μεσοχωρια καρυστου στην ευβοια. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια.

Περιορίστηκε το μέτωπο στη Νότια Εύβοια - tvstar.gr
Περιορίστηκε το μέτωπο στη Νότια Εύβοια - tvstar.gr from tvstar.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Το evima.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο καρύστου λευτέρη ραβιόλο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, «η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά σε σπίτια στο χωριό μεσοχώρια. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Νεα φωτια στα μεσοχωρια καρυστου στην ευβοια.

Νεα φωτια στα μεσοχωρια καρυστου στην ευβοια.

Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεσοχώρια της καρύστου. Νεα φωτια στα μεσοχωρια καρυστου στην ευβοια. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη νότια εύβοια, όπου χθες το μεσημέρι χρειάστηκε να εκκενωθεί προληπτικά τα μεσοχώρια, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ και η φωτιά πλησίαζε το.

Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Μήνυμα στους κατοίκους , ώστε να εκκενώσουν την περιοχή.

Φωτιά στην Εύβοια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια ...
Φωτιά στην Εύβοια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια ... from agioitheodoroi.com
Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα του 112 για προληπτική. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια.

Μήνυμα στους κατοίκους , ώστε να εκκενώσουν την περιοχή.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν.

.(video) | εύβοια, κάρυστος, μεσοχώρια, πυρκαγιά, φωτιά. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη νότια εύβοια, όπου χθες το μεσημέρι χρειάστηκε να εκκενωθεί προληπτικά τα μεσοχώρια, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ και η φωτιά πλησίαζε το.

Χάσαμε πάλι τον έλεγχο-Μαίνεται η πυρκαγιά στα Μεσοχώρια ...
Χάσαμε πάλι τον έλεγχο-Μαίνεται η πυρκαγιά στα Μεσοχώρια ... from iskra.gr
Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. 59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια.

Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.